• Hull Length                              7,85 M
  • Total length with platforms       8,8 M
  • Beam                                       2,95 M
  • Passengers Homologation      CE HOMOLOGATION FOR 24 PAX (22 SEATS)
  • Motorization                            2 X YANMAR 6LY2AM-STP 440 HP @3.300 RPM
  • Propulsion                               2 X HAMILTON HJ274
  • Speed test                              MAX SPEED WITH 22 PAX -- 42 KT
  • Total weight                            4200 KGS
  • Fuel tanks                               450 LITRES
  • AL5083 deniz alüminyumunda ana tekne. Kalınlık: Gövde 8 mm, Topuk 8 mm, Dinlenme 3,4,5, 6 mm.
    Elektrik Tesisatı: Seyrüsefer lambaları, sintine pompası (3), 2 adet batarya, Korna, gazlar için üfleyici, motor kutusu lambası, 2 adet yangın söndürücü. 5 alüminyum koç boynuzu. 22 koltuk. Epoksi primer + Sadece gövde üzerinde zehirli boya. Pilot dahil yolcular için 20 + 2 koltuk.
  • Teknenin boyanması 1 renk: astar + epoksi + poliüretan
  • Bunlar, Morrago Jet Boats kalitesini, ABD'de açık deniz suyu için bir NZ olarak üretilen diğer jet botlarına göre belirleyen temel farklardır. Aşağıda, yolculara daha fazla güvenlik sağlayan karakteristikler ve bir jet botunun gönderildiği aşırı aktivite göz önünde bulundurulduğunda düşük bakım hizmeti bulacaksınız.

1) Çok güçlendirilmiş yapı: Moggaro jetleri, yüksek hızlarda büyük çabalara dayanacak şekilde özel olarak tasarlanmış güçlendirilmiş bir yapıya sahiptir. Piyasada böylesine sağlam bir yapı ve güvence içeren başka bir jet botu yoktur.

2) yün tekne güverte, çevresel olarak kaynaklanır ve suyun sintine girmesini önlerken yapıya daha fazla güç verir.

3) ReMore komforlu Yüzdürme: İç kısım yüksek yoğunluklu, düşük emme ve alev geciktirici gözeneklerle doldurulur. Bu, teknenin yanmasını, sintineye su girişini ve batmasını engeller.

4) Kendinden süzmeli Güverte: Tüm güverte, suyun sintine girmesini önleyen çevresel olarak kaynaklanmıştır. Su, teknenin kıç tarafında bulunan geniş çaplı scuppers ile ortaya çıkar.
Bu, su pompalarını kullanmadan tekneden dışarı çıktığından, soba frenini veya güç frenini yapmak için çok önemlidir.

5) Motor paneli ve swiches için koruma: motor paneli, suyun motorun elektrik bağlantılarını etkilememesini sağlayarak mükemmel sızdırmaz bir kutu içinde sudan korunur. Anahtar kutusu, su geçirmez bir kutudur ve su geçirmez bir kutu içinde korunur ve suyun elektrik anahtarlarına ve terminallere olan durumunu en aza indirir.

6) Motor bölmesinin sızdırmazlığı: tüm müşterilerimizin parçalama deneyimi sayesinde, kapağın ve motor mahfazasının tasarımı 2008'den beri gelişmiştir. Bugün motor bölmesinin elektrikli fren ve yüksek yoğunluklu denizaltı için neredeyse% 100 sıkı olduğunu söyleyebiliriz. Motor hava girişleri teknenin en üst noktasındadır ve su girişini engellemek için geçitlere ve labirentlere sahiptir.

7) Daha konforlu ve güvenli geçiş koltukları: yolcu koltukları el yapımı, yüksek kaliteli, bireysel, yastıklı ve ergonomiktir. Bireysel koltuklar, geçişin kolayca kaymasını önleyen düz tek sıra koltuklardan daha güvenlidir. Gemi yüksek hızda dönüyorsa, özellikle koltuk sıraları yolcularla dolu değilse, koltuk sıralaması tehlikelidir: bireysel koltuklar daha güvenlidir.

8) Yolcular için Koruyucular: Jet Boats Moggaro, yastıklı yan korumayı, diz koruyucularını ve korkuluk tüplerinde korumaları taşır. Bu korumalar yüksek kaliteli, el yapımıdır ve özellikle eğirme üstleri ve güç frenindeki yolcular için daha fazla koruma sağlar.

DETAYLI BİLGİ İÇİN 
Tekne Satış Departmanı irtibat no
0544 545 43 35
0543 961 72 69