Dümen istasyonu Bir kaptan için uygun olan lüks dümen istasyonu, seyir sırasında maksimum görünürlük sağlamak için yükseltilmiştir. Ayrıca, eksiksiz, rahat ve konforlu kontrol için gereken her şeyle mükemmel bir şekilde düzenlenmiştir.
Olanaklar arasında kendiliğinden yayılan kollara sahip uzanmış bir kaptan koltuğu, uzaktan stereo, arkadan aydınlatmalı anahtarlama ve teknenin kıç kısmının net bir görünümünü sağlayan bir video kameraya bağlı bir Lowrance® HDS-9 dokunmatik ekran derinlik bulucu bulunur.
Salon Oturma Pruva ve midship L-lounge'daki derin, pelüş salon koltukları, liman ve sancak, eğlenirken kolay ve rahat bir sohbet sağlar. Kıça bakan salon iki kişilik yeterince geniştir ve sizi arkanıza yaslanmaya, biraz güneşlenmeye ve kıç yüzme platformundaki heyecanı izlemeye davet eder.
Hepsi uzun ömürlü konfor için deniz sınıfı malzemeler ve çok yoğunluklu köpükten yapılmıştır. Otomatik Bimini Üstü Konuşlandırıldığında 11 'uzunluğunda, renk anahtarlı Bimini üst, gölgede rahatlamak istediğiniz zamanlar için mükemmeldir.