S46

Yeni Salona 46, en iyi teknoloji, tasarım, kalite ve konfor unsurlarını kesinlikle çarpıcı dış mekan ile birleştiriyor. Gelişmiş inşaat teknikleri nedeniyle sağlam ancak hafif olacak şekilde üretilmiştir. Tekne ve güverte, beklenen seyir performansının ötesinde sonuçlar veren vinil ester reçinesinde vakum infüzyonunda üretilir. Ayrıca Salona 46, önceki tüm tekne modellerinde olduğu gibi, omurgayı, direği destekleyen ve yata son derece güçlü ve güvenilir bir yapı kazandıran çelik bir iç çerçeve konstrüksiyonu ile güçlendirilmiştir.

Aynı zamanda, pürüzsüz ve yelken açması kolaydır. Elinizi direksiyondan çekin ve dengeli dümen sanki başından beri ne yapması gerektiğini biliyormuş gibi birkaç saniye boyunca rotasında kalmasına yardımcı olur. Kesirli teçhizat ve büyük boy vinçler, pergelin kırpılmasının nispeten kolay olduğu anlamına gelir. Ana kısmın elektrikli bir vinçle kaldırılması kolaydır ve günlük deniz yolculuğunu bitirdiğinizde istif paketine düzgün bir şekilde düşer.

J&J tasarım ekibi tarafından Salona ile işbirliği içinde gerçekleştirilen Salona 46'nın sade ve modern tasarımı, lüks yat tasarımının yeni standartlarını belirliyor. Aileniz veya arkadaşlarınızla unutulmaz ve konforlu bir yelken yolculuğu için uygun büyük boy gardıroplar ve depolama tesisleri unutmadan, kral yataklar ve tam ayakta yükseklik ile hem üç hem de dört kabinli versiyonlar mevcuttur. Ayrıca, üstün rahatlık için standart olarak sunulan iki duşa sahip iki konforlu banyoya sahiptir. Salona yarı özel yatlar, her müşterinin hayalindeki Salona yatını yaratırken fikir ve isteklerini gerçekleştirmesine olanak tanır.


DETAYLI BİLGİ İÇİN 
Tekne Satış Departmanı irtibat no
0544 545 43 35
0543 961 72 69

Detaylı Bilgi