M225

Ustalıkla hazırlanmış ve yenilikçi bir şekilde tasarlanmış Monterey's M225, zarif stiliyle tavizsiz performans sunar. 22' tam boy uzunluğuna sahip M225, tüm ekibiniz için bolca alan sunar. Ekstra geniş bir yay oturma alanı ile hazırlanmış, dinlenmek ve günün tadını çıkarmak için bolca alana sahip olduğunuzu görecek ya da bu alanı lüks bir güneşlenme alanına dönüştürmek için fiyonk dolgu minderi ekleyeceksiniz.

Kokpit alanı, konforlu bir iskele kenarı salonunun yanı sıra size eğlenmek veya sadece seyir için mükemmel bir alan sunan arena oturma alanı ile tasarlanmıştır. Teknenin içine özel olarak tasarlanmış saklama bölmeleri, donanımınızı yerleştirmek için mükemmel yerler sunar. Döşemeli vizör ve madalyon dijital enstrümantasyona sahip bir fiberglas çizgi, el yapımı dümen alanını tamamlar.

Teknenin Kıç aynası, entegre bir yüzme platformu, teleskopik ve fiberglas kapaklı gömme yüzme merdiveni ile donatılmıştır. Fusion Satellite Ready AM/FM/USB stereo, mükemmel atmosferi yaratmaya yardımcı olur. Dümen ve kıç stereo uzaktan kumandanın yanı sıra isteğe bağlı wakeboard kulesini de ekleyin ve su maceralarına başlamak için ihtiyaç duyabileceğiniz her şeye sahip olacaksınız!


Teknelerimiz hakkında detaylı bilgi almak için bize ulaşabilirsiniz.

0544 5454335
0543 9617269

Detay için